Σούπερ Άρης, νίκησε και την Κηφισιά με 3-2!

Τη σπουδαιότερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Άρης και μάλιστα επί του τρίτου της βαθμολογίας Α.Ο.Κηφισιάς με 3-2 σετ στο τηλεοπτικό ντέρμπι που έγινε στη Μίκρα και είχε χορταστικό θέαμα και ανατροπές στο σκορ.

Ο αγώνας είναι από τους πιο ξεχωριστούς του πρωταθλήματος με δεδομένα τα προβλήματα και τις απουσίες που είχε ο Άρης. Απουσίασε ο τραυματίας Γιάννης Κυριακίδης, ενώ ο βασικός πασαδόρος Γιάννης Χαριτωνίδης βοήθησε μόνο σε ορισμένα σερβίς. Επίσης στο 29-28 του 2ου σετ που πήρε τελικά ο Άρης τραυματιστηκε στο γόνατο ο Πολωνός διαγώνιος Καμίνσκι και τη θέση του πήρε ο Μήλης ο οποίος για άλλη μία φορά έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του.

Τη διαφορά, όμως, έκαναν ο Στέλιος Πιπέργιας που αγωνίστηκε βασικός πασαδορος και ο Κάσσανδρος Στίγγας που για πρώτη φορά από την περίοδο που ήταν στις παιδικές και εφηβικές ομάδες αγωνίστηκε ακραίος και ήταν κορυφαίος και πρώτος σκόρερ με 17 πόντους.

Με το δίποντο που πήρε ο Άρης έφτασε στους 18 βαθμούς πλησίασε την Ορεστιάδα στο -3 και απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τη ΜΕΝΤ ελπίζοντας να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Ο Α.Ο.Κηφισιάς βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ αλλά γύρισε τον αγώνα και ισοφάρισε. Δε μπόρεσε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και τουλάχιστον πήρε έναν βαθμό που τον φέρνει και πάλι στην 3η θέση χωρίς συγκάτοικο.

Τα σετ: 25-21, 33-31, 19-25, 17-25, 15-13

Πηγή: www.volleyleague.gr

To Top