ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Σπάει” το σερβικό “δίδυμο”; Τα δεδομένα για Ίλιτς και Μιλούνοβιτς…

Δύο παίκτες που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι με υψηλές περγαμηνές, ήταν αναμφισβήτητα οι δύο Σέρβοι του Άρη, ο Μπράνα Ίλιτς και ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Ο μεν πρώτος παρότι εκ των κορυφαίων σκόρερ του Άρη φέτος, δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που θα περίμενε κανείς. Ίσως η λάθος θέση, ίσως οι λιγοστές βοήθειες που πήρε, είχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς πολλά σκαμπανεβάσματα. Ότι πέτυχε, το κατάφερε από μικροξεσπάσματα μέσα στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Λούκα Μιλούνοβιτς, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Εκρηκτικό ξεκίνημα, έσβησε η “φλόγα” στην πορεία. Ο Σέρβος ήταν σκιά του εαυτού του μετά το ματς με την Σπάρτη, όταν και ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος. Δεν μπόρεσενα βοηθήσει καθόλου και όποτε αγωνίστηκε έχασε σπουδαίες ευκαιρία να χριστεί σκόρερ και να λυτρώσει (βλ. Σέρρες) την ομάδα.

Στο δια ταύτα…

Στον Ίλιτς έχει προταθεί μία γενναία μείωση αποδοχών, προκειμένου να παραμείνει στον Άρη και τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του. Αν την αποδεχθεί μένει, καθώς πρόκειται και για επιθυμία των ιδιων των ιθυνόντων του Άρη. Το… μπαλάκι είναι κυρίως στα χέρια.

Αντίθετα, διαφορετική είναι η άποψη για τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να απαλλαγούν και από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αλλά και από τον ίδιο, μετά το κάκιστο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Άλλωστε και ο ίδιος δεν δείχνει και πολύ διατεθειμένος να αποχωρήσει.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν εντός της εβδομάδας, μετά από την αυριανή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου..

To Top