ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπανός: “Την Κυριακή να γεμίσει το γήπεδο για να χειροκροτηθεί ο Νέτο…”

Ο Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη τύπου, εξήγησε τους πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και το “αντίο” του Νέτο στην ενεργό δράση, για να γεμίσει την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό το γήπεδο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

«Κάποιος νόμιζε ότι ήταν αγγαρεία, με τη διαφορά πως όταν είσαι στον Άρη ποδοσφαιριστής ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει ποτέ αγγαρεία. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να το κλειδώσουμε πιο νωρίς. Αλία δεν είχαμε τον ρυθμό για να τον κλείσουμε πιο πολύ στο καρέ του, ήταν οι τραυματισμοί του αντίπαλου. Θέλαμε μία καθαρή νίκη και το πετύχαμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ηρθε τόσο μακριά, αλλά ο Αρειανός τα έχει συνηθίσει αυτά, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο.

Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο φετινό ματς στην έδρα μας, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, η Κυριακή είναι πολύ σημαντική, θα είναι το τελευταίο ματς ενός μεγάλου παίκτη όπως του Νέτο. Έζησαν πολλά με τον παίκτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι να γεμίσουν το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν».

Τέλος, σχολίασε: 

«Σαν φιλοσοφία ανθρώπου, όταν έρχομαι στην ομάδα, νιώθω ότι θα μείνω μέχρι το τέλος. Στον Άρη δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτούμε ότι θα θέσουμε την συμπεριφορά απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο. Θα τιμήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτό είναι το κίνητρο του κάθε επαγγελματία. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη. Αν τους αδίκησα τους ζητώ συγγνώμη, αλλά το έκανα με μοναδικό κίνητρο το καλό της ομάδας».

To Top