ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπανός: “Χρόνια πολλά Άρη, τιμή μας που υπηρετούμε αυτό τον σύλλογο”

Ο Δημήτρης Σπανός, εκτός από την ανάλυση του σημερινού αγώνα με τον Κισσαμικό, στη συνέντευξη τύπου, στάθηκε και στα γενέθλια του συλλόγου αύριο.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε:

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Παρόλο που εμείς θέλουμε να κλειδώνουμε τα ματς γρήγορα. Όμως είχαμε μία εξαιρετική ομάδα απέναντί μας και έναν εξαιρετικό νέο προπονητή. Αυτό σήμερα το έδειξε και η εικόνα του ματς. Ίσως η απειρία τους, την εκμεταλλευτήκαμε εμείς. Μας έκαναν να καρδιοχτυπήσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που είχαν οι παίκτες μου, παρά από το αγωνιστικό μας πρόσωπο.

Λάθη σήμερα μας στοίχισαν. Από εκεί και πέρα δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Η πίεση είναι μεγάλη. Πρέπει να τους αποφορτίσω κι εγώ και όλοι γύρω από την ομάδα. Είναι μονόδρομος η άνοδος. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, για το θέαμα, για τον κόσμο, την ομάδα του Κισσαμικού και σε όλους εμάς”, τόνισε αρχικά και συνέχισε:

“Για εμάς είναι μία μεγάλη μέρα. Αύριο η ομάδα έχει τα γενέθλιά της, τα 104 χρόνια. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε αυτή τη μέρα και είναι τιμή μας που υπηρετούμε αυτή την ομάδα. Να ευχαριστήσω άπαντες, γιατί έχω έρθει σε μία ομάδα, που είναι άλλων προδιαγραφών και φαίνεται από το όνομά του. Χρόνια πολλά στην ομάδα μας”.

Για τα δύο γκολ που δέχθηκε η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: “Η άμυνα, είναι ένα στοιχεία, που για εμάς είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν μέρες και στιγμές, που δεν μπορείς να γκρεμίσεις ότι εξαιρετικό έχεις φτιάξει.

Για τον Πλατέλλα, ως 10άρι: “Ίσως να τον ξαναδείτε, σήμερα όμως δεν πέτυχε, αλλά ήταν ειδικών συνθηκών το ματς το σημερινό…»

Για τον Μπαργκάν: “Το πρόβλημά του για μένα, είναι φυσικής κατάστασης και τίποτα άλλο. Ένας παίκτης που έχει τα στοιχεία του Μπαργκάν, αν είχε τα στοιχεία του Κάσσου, σκεφτείτε που θα ήταν. Ηταν δικαίωμά μου να τον θέλω ή όχι στην ομάδα. Ότι έγινε με τον ΜΠαργκάν δεν έγινε κακοπροαίρετα και δεν έχει κάτι μαζί του. Έχει υποπέσει σε λάθη, που αλλού θα τον είχαν τελειώσει, εμείς το σεβαστήκαμε και κάναμε πίσω δύο-τρεις φορες. Στον Άρη να κάνεις βήματα πίσω για έναν παίκτη, δεν είναι εύκολο. Είναι θέμα δικό του να προσέχει τον εαυτό του και να φτάσει στο επιθυμητό του επίπεδο”.

To Top