ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στέγκερ ο αντικαταστάτης του Μπος στην Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ θα ανακοινώσει σε λίγη ώρα το τέλος της συνεργασίας με τον Πίτερ Μπος έχοντας ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού της Κολωνίας, Πίτερ Στέγκερ.

Η εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βέρντερ Βρέμης αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην Ντόρτμουντ, με τον σύλλογο να παίρνει την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του με τον Ολλανδό τεχνικό, Πίτερ Μπος.

 Σε λίγη ώρα η Ντόρτμουντ έχει κανονίσει συνέντευξη Τύπου, όπου και θα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον Μπος, ο οποίος ανέλαβε το καλοκαίρι την Μπορούσια, αλλά αγνοεί τη νίκη από τα τέλη Σεπτέμβρη, έχοντας πέσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα.

Στην Ντόρτμουντ πάντως κινήθηκαν γρήγορα και ήδη έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Μπος. Όπως αναφέρουν τόσο η Bild όσο και το Kicker, πληροφορίες που μετέδωσε και το γερμανικό SkySport, ο εκλεκτός της Ντόρτμουντ είναι ο πρώην προπονητής της Κολωνίας, ο 51χρονος Αυστριακός τεχνικός Πίτερ Στέγκερ.

Ο Στέγκερ άφησε ένα πολύ καλό έργο την τελευταία τετραετία στην Κολωνία, αλλά απολύθηκε πριν από μία εβδομάδα από τον γερμανικό σύλλογο μετά την κάκιστη πορεία τη φετινή σεζόν, με 11 ήττες και τρεις ισοπαλίες σε 14 ματς.

To Top