Στέλνουν τα αεροπορικά εισιτήρια, έρχεται ο Κάμπος από το Ρίο ντε Τζανέιρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υλοποίηση της προφορικής συμφωνίας ανάμεσα στον Άρη και τον Πάουλο Κάμπος, όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS από την Τρίτη.

Οι άνθρωποι των κίτρινων αναμένεται να στείλουν τα εισιτήρια στον 57χρονο τεχνικό, ώστε να ταξιδέψει από την Βραζιλία και το Ρίο ντε Τζανέιρο το συντομότερο δυνατό. Ήδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του για να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες (π.χ. αυτοκίνητο), να δοθεί η προκαταβολή και να μπει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Άρη, επιθυμούν ο Κάμπος να βρίσκεται στο ματς με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο Χαριλάου έτσι ώστε να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα αγωνιζόμενη και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Πάντως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία σε όλα για συμφωνία ενός χρόνου. Το αν θα ανανεωθεί για άλλα δυο χρόνια, εξαρτάται από πολλές παραμέτρους με πιο βασική την άνοδο του Άρη στην Football League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάουλο Κάμπος έχει περάσει από την χώρα μας την διετία 2006-8 πραγματοποιώντας θετική θητεία στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα μετά είχε περάσει και από τον Ατρόμητο.

To Top