ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Στήριξη, αντοχή ανθεκτικότητα”

Ο μπασκετικός Άρης συνεχίζει το αγωνιστικό του “ταξίδι” εν μέσω διοικητικών “αγκαθιών” και ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις απόψεις του με τους φίλους αναγνώστες του PRESSARIS.

Αναλυτικά:

Θυμάμαι ότι από την πρώτη κιόλας μέρα που ο Νίκος Λάσκαρης ενεπλάκη με τα διοικητικά του μπασκετικού τμήματος πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την αισιοδοξία συμπεριλαμβανομένου πρωτίστως του εαυτού μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα οδηγούσε την ομάδα με τ σωστές κινήσεις μετά από πολλά χρόνια στην κορυφή και την καταξίωση.
Σήμερα δυόμισι περίπου χρόνια μετά τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά και αρκετά πράγματα από αυτά που είχαμε στο μυαλό μας έχουν δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν ανατραπεί. Όμως αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα πρέπει να υποχωρήσουμε σεβόμενοι πρώτα από όλα την ίδια την ομάδα που είμαστε υποχρεωμένοι πάντοτε να την βάζουμε πάνω από το εκάστοτε φυσικό πρόσωπο. 
Το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Κόροιβο για πολλούς και διάφορους λόγους χάθηκε και μάλιστα με άσχημο τρόπο, όμως η χθεσινή εικόνα της ομάδας στο παρθενικό Ευρωπαϊκό της παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έδωσε στον κόσμο να καταλάβει με τον καλύτερο τρόπο πώς η φετινή προσπάθεια που καταβάλει ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τους παίκτες του δεν πρέπει να πάει χαμένη για κανένα λόγο.
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται στον απόλυτο βαθμό από τον κόσμο της ομάδος, καθώς οι έχοντες την ευθύνη δείχνουν να αφήνουν τον χρόνο που κιλά αμείλικτος να χάνεται μέρα με τη μέρα. Παρόλα αυτά όμως οι οπαδοί της ομάδας έχουν αποδείξει πολλές φορές σε παρελθοντικούς χρόνους ότι μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε μια χρονιά, ώστε το πρόσημο να είναι παρά τις αντίξοες συνθήκες θετικό.
Φυσικά για να γίνει πράξη αυτό που ανέφερα παραπάνω απαιτείται γερό στομάχι και ατσάλινα νεύρα, καθώς τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα για τα οποία μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης δυστυχώς δεν θα είναι το μοναδικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της περιόδου, αφού είναι λογικό και επόμενο πώς όταν αφήνεις τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν να σχηματίσουν βουνό τότε νομοτελειακά θα έρθει η στιγμή που θα τα βρεις θέλοντας και μη στο δρόμο σου.
Το σίγουρο είναι πως η ομάδα δε φταίει σε τίποτα και αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη την συμπαράσταση μας όσο ποτέ άλλοτε, καθώς υποχρεούται εν μέσω φημών και σεναρίων να ορθώσει ανάστημα σε αγωνιστικό επίπεδο.
To Top