Στα δυο ο Άρης! Συμβούλιο του Ερασιτέχνη στη Θεσσαλονίκη, επαφές Γαλανού με Αναστόπουλο, Τοπαλίδη στην Αθήνα

Ο Άρης συνεχίζει με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο τιμόνι του (είτε Ερασιτέχνης, είτε ποδοσφαιρικό τμήμα) να είναι στα δυο άκρα!

Όπως έχει αναφερθεί νωρίτερα για σήμερα το βράδυ έχει οριστεί το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Άρης με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτά στη Θεσσαλονίκη

Υπενθυνίζεται ότι ο Γαλανός, το βράδυ της Κυριακής, ανακοίνωσε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη την απομάκρυνση του από την ομάδα, όμως όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης στο PRESSARIS Τάσος Οικονόμου: «Μόνο ο ΑΣ Άρης μπορεί να απολύσει τον προπονητή».

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο έχει κληθεί να δώσει το παρών και ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος, ωστόσο, δεν θα παραβρεθεί, καθώς είναι εκτός Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, προκειμένου, όπως δήλωσε στα ερτζιανά να έχει σειρά επαφών με προπονητές!

Ήδη, όπως έγινε γνωστό είχε δυο επαφές στην πρωτεύουσα με τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Γιάννη Τοπαλίδη. Ο δεύτερος είχε προταθεί και στο παρελθόν στον Άρη.

Όλα αυτά ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα συνεχίσει με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης Τάσο Οικονόμου να μιλάει για “δίλημμα”: Γαλανός ή Καλαϊτζίδης, αν και μέχρι τώρα, η στήριξη του ΑΣ Άρης παραμένει στον 57χρονο προπονητή, κάτι που είχε εκφραστεί και στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία.

To Top