Στα… κίτρινα το “Camp Nou” για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ

Το “Camp Nou” αναμένεται να έχει κίτρινη απόχρωση στο Clásico, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (6/5, 21:45), καθώς χιλιάδες οπαδοί των “μπλαουγκράνα” θα ντυθούν σε απόχρωση “estelada”, ως διαμαρτυρία για τη φυλάκιση των Καταλανών πολιτικών.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ (6/5, 21:45) στο ισπανικό Clásico στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga και οι “μπλαουγκράνα” θέλουν να τελειώσουν αήττητοι τη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα (όπως έχουν καταφέρει στο παρελθόν οι Ρεάλ και Μπιλμπάο).

Οι “μερένγκες” δεν θα κάνουν pasillo στους γηπεδούχους, αλλά το “Camp Nou” θα έχει κίτρινη απόχρωση. Κι αυτό γιατί θα υψωθούν χιλιάδες “esteladas” (καταλανικές σημαίες), ενώ και χιλιάδες “μπλαουγκράνα” οπαδοί θα είναι ενδεδυμένοι σε τέτοια απόχρωση ως διαμαρτυρία για τη φυλάκιση Καταλανών πολιτικών με αφορμή το δημοψήφισμα του περασμένου Οκτωβρίου (1/10/2017).

Οι οπαδοί της ομάδας της Βαρκελώνης προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και στη Μαδρίτη, κατά τον τελικό του Copa del Rey με τη Σεβίλλη, αλλά οι σεκιούριτι στο “Wanda Metropolitano” δεν το επέτρεψαν στους σχολαστικούς ελέγχους που διεξήγαγαν.

To Top