Στα χέρια του ΑΣ η πρόταση των Ισπανών! “Βάζουμε 700.000 ευρώ και πληρώνουμε τα χρήματα του Γαλανού”!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τους Ισπανούς που ενδιαφέρονται να εμπλακούν διοικητικά στον Άρη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του PRESSARIS η έγγραφη πρόταση των Ισπανών έφτασε στα χέρια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Άρη, με την υπογραφή του Λούις Όλιβερ.

Σύμφωνα με την πρόταση αυτή οι Ισπανοί αφού αναφέρονται σε προφορική συμφωνία με τον Γιώργο Γαλανό σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα της δικής του παρουσίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, απευθύνονται στο καθ’ ύλην αρμόδιο και απόλυτο ρυθμιστή, τον Ερασιτέχνη και δεσμεύονται:

1. Να πληρώσουν όσα χρήματα έχει βάλει ο Γαλανός στην ομάδα, επιπλέον των εσόδων που είχε.

2. Να βάλουν άμεσα σε κοινό λογαριασμό με τον ΑΣ Άρης 700.000 ευρώ.

3. Να αναλάβουν αυτοί το ποδοσφαιρικό τμήμα από δω και πε΄ρα.

4. Απαραίτηση προϋπόθεση όλων αυτών να ψηφιστεί στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης η εκκαθάριση-λύση της εταιρίας στις 31 Δεκεμβρίου.

Οι Ισπανοί ζητούν απάντηση μέσα σε πέντε μέρες, χωρίς να αναφέρονται σε άλλες λεπτομέρειες, αλλά αυτήν τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το πότε θα απαντήσουν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, όσο υπάρχει ένα τόσο σοβαρό θέμα. Το σίγουρο είναι ότι έχουν πλέον την “καυτή πατάτα” των εξελίεξων στα χέρια τους.

To Top