“Στεκόμαστε σαν ηλίθιοι”

H απίστευτη κατρακύλα της Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα δεν μπορεί να εξηγηθεί. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με σκληρά λόγια για τον εαυτό του αλλά και τους παίκτες του μετά τη 10η ήττα σε 17 παιχνίδια!

Μοιάζει απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν. Σε 17 αγώνες της Μπουντεσλίγκα έχει γνωρίσει 10 ήττες και απέχει μόλις ένα βαθμό από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να βρει λύσεις στον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας του και μετά τη νέα ήττα από την Βέρντερ Βρέμης τόνισε:

“Τα καλά νέα είναι ότι το ποδόσφαιρο για το 2014 σταμάτησε. Κάθε κριτική που δεχόμαστε είναι αποδεκτή. Στεκόμαστε σαν ηλίθιοι και αυτό είναι δικό μας λάθος. Τώρα έχουμε τρεις εβδομάδες προετοιμασίας μπροστά μας.”

Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να βρει λύση στο επιθετικό της πρόβλημα και είναι ξεκάθαρο πως Ιμόμπιλε και Ράμος δεν καλύπτουν το κενό του Λεβαντόφσκι. Αναμένεται να γίνουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας”.

To Top