Στεφανίδης στο PRESSARIS: “Δραματική η κατάσταση, δεν ξέρουμε τι ξημερώνει”!

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης βρίσκεται από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, μετά την τελευταία απόφαση του Ειριδηνοδικείου για την αντικατάστασης της διοίκησης Σκόρδα, σε μια στιγμή που το θολό τοπίο κυριαρχεί στην “επόμενη μέρα” του συλλόγου και τα προβλήματα είναι τεράστια!

Του Παναγιώτη Κυμπριχτσή

Το PRESSARIS ζήτησε μια πρώτη τοποθέτηση σχετικά με τις εξελίξεις. “Δεν θα ήθελα να ειπωθούν πολλά πράγματα την προκείμενη στιγμή. Η υπάρχουσα κατάσταση είναι δραματική και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει” είπε αρχικά για να συνεχίσει:  “Από σήμερα το πρωί βρίσκομαι στα γραφεία στην Άλκμηνης, και βάζουμε με τους συνεργάτες μας κάποια πράγματα στη σειρά. Ο κ. Σκόρδας δεν είναι εδώ, και όπως μου μεταφέρουν οι υπαλληλοι έχει αρκετό καιρό να προσέλθει στη ΠΑΕ.”

Σχετικά με την απόφαση αλλαγής της διοίκησης είπε: “Αναμένουμε την οριστική απόφαση. Η δικομανία του πρώην προέδρου είναι απίστευτη. Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι δεν είναι αρεστός από το 99% του κόσμου. Προσωπική μου πεποίθηση ότι η ανάκληση που επιδιώκει έχει μηδαμινές πιθανότητες. Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, και να πάρει παράταση στην προεδρεία του.”

 Για την ΚΜΑ: “Εγώ με τον κ.Φουρλίγκα δεν παραιτηθήκαμε, καθώς περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις. Η Λέσχη θα συνεχίσει να υφίσταται και να δυναμώνει, με τους ανθρώπους που θα την απαρτίζουν. Οι Μισιρλής, Ταμπακούλης, Τανούλας, Τατάκης θα υπηρετούν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, και δεν θα αλλάξει κάτι για τους αναφερόμενους. Ο Κώστας Γεωργιάδης ήδη αποτελεί παρελθόν.”

 Τέλος ανέφερε: “Πρώτα ο Θεός, την δεύτερη μέρα μετά την Ανάσταση θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, καθώς θα έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε ως επίσημη διοίκηση. Θα δούμε τις περιπτώσεις ξεχωριστά, και προσδοκούμε τον επόμενο μήνα για μια Γενική συνέλευση όπου ο κόσμος θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Θα πούμε πολλά περισσότερα την επόμενη εβδομάδα”

To Top