ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην άκρη ο Μποχωρίδης, ο Άρης ψάχνει άλλες λύσεις

Ο Άρης προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του μέσα από δυσκολίες που προκύπτουν, δίχως όμως να παρεκκλίνει για κανέναν λόγο από την πολιτική που έχει αποφασίσει να εφαρμόσει σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Υπό αυτό το δεδομένο ο Άρης αφήνει στην άκρη την υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Δεν θα περιμένει άλλο και ήδη κινείται για να βρει παίκτη στη θέση του, είτε Έλληνα, είτε ξένο.

Ο Μποχωρίδης δέχθηκε πρόταση για τριετές συμβόλαιο (επί της ουσίας είναι 1+1+1) από τον Άρη με συγκεκριμένες αποδοχές, αλλά απέρριψε αυτή τη πρόταση, όπως και την βελτιωμένη οικονομικά πρόταση των κίτρινων.

Θέλει έναν χρόνο συμβόλαιο και περισσότερα χρήματα, αλλά οι άνθρωποι του Άρη του εξήγησαν πως δεν είναι δυνατόν ο παίκτης που θα είναι το σημείο αναφοράς της ομάδας να υπογράψει μόνο για έναν χρόνο και σε ότι αφορά στο οικονομικό, τα δεδομένα είναι πολύ ξεκάθαρα και δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν, διότι πολύ απλά θα διαταραχθεί η οικονομική ισορροπία που με μεγάλη προσπάθεια δημιουργείται.

Ο Άρης δεν κλείνει την πόρτα στον Μποχωρίδη, ωστόσο οφείλει να κινηθεί και προς άλλες κατευθύνσεις και αυτό κάνει ήδη, γιατί θα πρέπει να έχει έτοιμο το ρόστερ του όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Επειδή όλοι αντιλαμβάνονται πως η περίπτωση Μποχωρίδη είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι αυτή η υπόθεση θα έχει το τέλος που τώρα φαίνεται πώς θα έχει.

Το PRESSARIS σας ενημέρωσε εδώ και μέρες πως δεν έχει τελειώσει τίποτα στο θέμα Μποχωρίδη και πως υπήρχαν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, όπως και σήμερα ενημέρωσε για το ότι οι κίτρινοι θα εξετάσουν τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν στο ενδεχόμενο που ο Μποχωρίδης δεν μείνει στην ομάδα.

To Top