ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην… γωνία για Παπανικολάου ο Ολυμπιακός

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την επιστροφή του Έλληνα φόργουορντ, ωστόσο, σημαντικό ρόλο θα παίξει η οριστική απόφαση των Νάγκετς, αλλά και οι απαιτήσεις που έχει ο διεθνής άσος, σε περίπτωση που πάρει τον… δρόμο για την Ευρώπη. Ο Κώστας Παπανικολάου μετέχει στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρομπάσκετ 2015 και οι εμφανίσεις του ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Νάγκετς αναμένεται να περιμένουν λίγο διάστημα για την τελική τους απόφαση για τον Έλληνα άσο και μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι εμφανίσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα». Σε περίπτωση που είναι θετικές, ίσως του δοθεί η ευκαιρία να παραμείνει για μία ακόμα χρονιά στο ΝΒΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Κώστας Παπανικολάου θα αναζητήσει ομάδα στην Ευρώπη και μέσα στους… ενδιαφερόμενους εμφανίζεται και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, οι οικονομικές απολαβές του παίκτη δεν είναι… αυτές που μπορούν να καλύψουν οι «ερυθρόλευκοι» και θα πρέπει να… ρίξει τις απαιτήσεις του. Βέβαια, ουδείς γνωρίζει αν μείνει ελεύθερος, κατά πόσο θα μπει στο στόχαστρο άλλων συλλόγων, οι οποίοι μπορούν να του προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο.

Πηγή: onsports.gr

To Top