Στην τελική ευθεία ο Άρης ενόψει του ραντεβού με το Κοντονή

Σε εγρήγορση και ετοιμότητα βρίσκεται ο Άρης ενόψει του ραντεβού με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρου Κοντονή. Μια συνάντηση που θα γίνει στο πλαίσιο των ενεργειών για το θέμα των μπαράζ με την ελπίδα να καταφέρουν οι κίτρινοι να ανέβουν έστω και μέσω του… παράθυρου αυτού.

Το πρώτο βήμα ήταν η αποστολή του υπομνήματος που συνυπέγραψαν Άρης, Παναγιάλειος, Καραϊσκάκης και Κηφισιά, με το οποίο ζητούν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υφυπουργό Σταύρο Κοντονή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη, να γίνουν αγώνες μπαράζ στη Γ΄εθνική, εάν προκύψουν άδειες θέσεις στη Β” εθνική.

Αυτό έγινε την περασμένη βδομάδα. Από εκεί και πέρα, η κιτρινόμαυρη αντιπροσωπεία με την παρουσία του Άλεξ Κάλας (αναμένεται να έρθει από τις ΗΠΑ) θα βρεθεί την Τετάρτη στο γραφείο του Κοντονή.

Στη συνάντηση αυτή θέλουν να καταδείξουν στον υφυπουργό ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί η νομιμότητα, σε περίπτωση που θα προκύψουν άδειες θέσεις, ενώ «καίγονται» για να γίνουν όλα μέχρι τέλους Ιουνίου, ώστε να αποφύγει η ομάδα τη δίνη των περιπετειών μέσα στο καλοκαίρι… Μια αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη, ειδικά μετά τα όσα κυκλοφορούν στην Αθήνα, σχετικά με τον αριθμό των ομάδων, αλλά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουμε την… ελληνική πραγματικότητα.

To Top