Στην τελική ευθεία το θέμα Μποχωρίδη! Αποφασίζει η διοίκηση αν θα πωλήσει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό!

Εντός του σαββατοκύριακου, πολύ πιθανό σήμερα, θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη και της ενδεχόμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο εκπρόσωπος του Μποχωρίδη, Γιώργος Σφαιρόπουλος, συναντήθηκε χθες με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και συζήτησαν για το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο παίκτης, εφόσον οι πράσινοι συμφωνήσουν με τον Άρη.

Οι πληροφορίες που προκύπτουν κυρίως από την πλευρά του Παναθηναϊκού αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει πρόταση στον Άρη, έστω κι αν οι κίτρινοι επισήμως ισχυρίζονταν μέχρι και χθες το απόγευμα ότι δεν υπάρχει πρόταση.

Η οικονομική προσφορά του Παναθηναϊκού στον Άρη για τον Μποχωρίδη δεν έχει γίνει γνωστή, οπότε τα πόσα που ακούγονται δεξιά κι αριστέρα, ακόμα κι αν έχουν βάση, δεν είναι σωστό να αναφερθούν. Αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Η επίσημη ενημέρωση του Άρη χθες ήταν πως αν προκύψει επίσημη πρόταση, αυτή θα συζητηθεί σε διοικητικό συμβούλιο. Λογικά, πλέον, μέσα στα επόμενα 24ωρα (πιθανώς τη Δευτέρα, εκτός κι αν επισπευθούν οι διαδικασίες…) θα πρέπει να γίνει διοικητικό συμβούλιο στην ΚΑΕ το οποίο και θα αποφασίσει αν θα πουλήσει ή όχι τον Μποχωρίδη. Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί. Είναι όμως μια διαδικασία διαπραγματεύσεων και εφόσον δεν μπουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο.

 

To Top