Στη Θεσσαλονίκη οι Ισπανοί, συνάντηση με Γαλανό

Προ των πυλών συνάντηση στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τους Ισπανούς, οι οποίοι φέρεται να θέλουν να επενδύσουν στον Άρη.

Οι Ισπανοί βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται ίσως και σήμερα να υπάρξει συνάντηση με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους συνεργάτες του!

Σε αυτή την συνάντηση (η οποία θα είναι η δεύτερη μετά από εκείνη που έγινε πριν μερικές βδομάδες στην Αθήνα) λογικά θα ξεκαθαρίσουν θέσεις και προθέσεις και από τις δυο πλευρές και κυρίως εάν υπάρχει ουσιαστικό και αξιόπιστο ενδιαφέρον για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, χωρίς παιχνίδια εντυπωσιασμών και “πυροτεχνήματα”.

Πολλοί ερμηνεύουν το επικείμενο ραντεβού, ως μια προσπάθεια του Γαλανού να βρει «συμπαίκτες» και «συμμάχους», τη στιγμή που υπάρχει η δήλωση του Περικλή Τράιου στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία “ο Άρης είναι ανοιχτός σε προτάσεις, που θα τον ανεβάσουν επίπεδο”.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ισπανός Λουίς Όλιβερ είχε καταθέσει γραπτή πρόταση στον ΑΣ Άρης (με διοίκηση Παπαγεωργίου), με την οποία έκανε γνωστό ότι βάζει 300.000 ευρώ με την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας και συνολικά 1.000.000 ευρώ την πρώτη χρονιά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ και άλλα 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για να γίνει ο Άρης και πάλι ΠΑΕ.

To Top