Μιλίνκοβιτς-Λόντσαρ ψηλά στην λίστα για τον πάγκο του Άρη

Η παρουσία του Δημήτρη Μπουγιουκλή μαζί με τον Δημήτρη Σίτσα έχει να κάνει με τον υπηρεσιακό ρόλο που ανέλαβαν σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο για τον Άρη, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει άλλη… αλλαγή στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι δυο τεχνικοί θα είναι στον πάγκο του Άρη στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καστοριά στο Κλέανθης Βικελίδης, την ώρα που η αναζήτηση του διαδόχου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη συνεχίζεται από τους ανθρώπους των κίτρινων.

Πέρα από τα ονόματα προπονητών που ήδη έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες, όπως αυτών των Αναστόπουλου (έγινε ήδη μία πρώτη επαφή), Τοπαλίδη, Βοσνιάδη και Τσιώλη (απάντησε αρνητικά) υπάρχουν βλέψεις και προς το εξωτερικό.

Στις προθέσεις του Γιώργου Γαλανού και των συνεργατών του, υπάρχει η επιθυμία ακόμη και για μια λύση “υπέρβαση” για την κατηγορία και τα σημερινά δεδομένα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα κινηθούν σε πιο ρεαλιστικές και εφικτές λύσεις.

Στη φιλοσοφία αυτή στην “κιτρινόμαυρη” λίστα είναι ένα γνώριμο δίδυμο, αυτό του Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ. Οι δυο Σέρβοι που βρέθηκαν και πέρσι για περίπου τρεις μήνες στον πάγκο του Άρη θεωρούνται μια από τις λύσεις που μπορεί να δώσουν ουσία στην ομάδα και να την βοηθήσουν στη μια και μοναδική της αποστολή: στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην Football League.

To Top