Η ελληνική εκπροσώπηση στη συνάντηση της Ευρωλίγκας

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έδωσε το «παρών» στην συνάντηση της Ευρωλίγκα που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη, παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομένου και του Εδουάρδο Πορτέλα, προέδρου της ULEB.

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης παραβρέθηκε στην συνάντηση των ηγεσιών της Ευρωλίγκα, της ULEB και των εννέα λιγκών μελών στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ευρωλίγκα (Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Πολωνίας, VTB United League, Αδριατικής, Ισραήλ, Γερμανίας και Ελλάδας), ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και αντιπρόεδρος της ULEB.

Παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου, Εκτελεστικού Διευθυντή της Ευρωλίγκας, και του Εδουάρδου Πορτέλα, προέδρου της ULEB, συζητήθηκαν στην Βαρκελώνη θέματα που αφορούν τις σχέσεις της Ευρωλίγκας και της FIBA και το «καλεντάρι» των διοργανώσεων μετά το 2017. Συζητήθηκαν, επίσης, οι σχέσεις της Ευρωλίγκας με την ULEB και η έναρξη διαλόγου των δύο πλευρών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, την εξέλιξη των διεθνών συλλογικών διοργανώσεων και την πορεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πηγή: superbasket.gr

To Top