Στις ΗΠΑ για ένα μήνα ο Καββαδάς

Ο Βασίλης Καββαδάς ετοιμάζει τις… βαλίτσες του, καθώς τη Παρασκευή (6/7) θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, όπου θα κάνει ατομικές προπονήσεις για ένα μήνα στην “CP3 Basketball Academy” του Chris Paul.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Άρης κυνηγάει κάθε περίπτωση Έλληνα παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και υπό αυτό το σκεπτικό έχει μπει σε συζητήσεις με τον Βασίλη Καββαδά, όχι μόνο για τον διακανονισμό της οφειλής, αλλά και για την ενδεχόμενη επιστροφή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Έλληνας σέντερ δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και αναζητά τον επόμενο σταθμό στη καριέρα του.

Οι κίτρινοι εδώ και μέρες βρίσκονται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη και προσπαθούν να βρουν τη “χρυσή τομή” για τον διακανονισμό της οφειλής, η οποία έχει επικυρωθεί και από τη FIBA, άλλωστε ο Καββαδάς ήταν το πρώτο ban που επιβλήθηκε στους κίτρινους. Παράλληλα, όμως, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν τον παίκτη ξανά και να τον φέρουν πίσω στο Παλέ.

Ο 24χρονος σέντερ πάντως, την Παρασκευή (6/7) θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ έχοντας για τελικό προορισμό την Βόρεια Καρολίνα, όπου θα ακολουθήσει μηνιαίο πρόγραμμα εξειδικευμένων ατομικών προπονήσεων στην “CP3 Basketball Academy” του Chris Paul.

Ο Βασίλης Καββαδάς θα δουλέψει μαζί με τον προπονητή Tryston Lawerence, ο οποίος μάλιστα έχει λάβει το υλικό που χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα, το οποίο θα είναι διαμορφωμένο στις ανάγκες και στα “θέλω” του δυναμικού σέντερ.

 

To Top