ΣΤΟΙΧΗΜΑ

“Αιώνιες” εκτός έδρας αποστολές

Αλλαγή σκηνικού θα έχουμε την Πέμπτη, αφού το μπάσκετ μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Και οι δυο εκπρόσωποι μας στην διοργάνωση έχουν αγώνα. Ο μεν Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιθουανία, ο δε Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ισπανία.

Όλες οι εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα στο “πιάτο σου”!

Ευρωλίγκα για την Πέμπτη λοιπόν και για πρώτη φορά φέτος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αγώνες την ίδια μέρα. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Κάουνας για να παίξει με τη Ζαλγκίρις. Κρίσιμο ματς, καθότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα πηγαίνει εξαιρετικά (9-5 ρεκόρ), ενώ ενισχύθηκε με τον έμπειρο γκαρντ, Μπένο Ούντριχ από το ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα τραυματισμών, αλλά προέρχεται από δυο σημαντικές νίκες με ΤΣΣΚΑ κι Εφές. Οι Πειραιώτες μην ξεχνάμε πως είναι στην πρώτη θέση μαζί με την ΤΣΣΚΑ με ρεκόρ 11-4.

Ο Παναθηναϊκός δίνει κι αυτός έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Πηγαίνει στην Ισπανία να παίξει με τη Βαλένθια. Οι Ισπανοί μπορεί να τρέχουν ένα κάκιστο ρεκόρ 10 συνεχόμενων ηττών στην διοργάνωση, αλλά έχουν ένα ρόστερ με παίκτες ικανούς να κάνουν ζημιές. Ο Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να διαχειριστεί κατάλληλα τόσο το ματς, όσο και το ροτέισον των παικτών που θα κληθούν να “τραβήξουν το κουπί”. Μην ξεχνάμε ότι ο Νικ Καλάθης είναι εκτός και γι’ αυτό το παιχνιδι.

Κατά τ’ άλλα έχουμε ακόμα δυο αγώνες στην διοργάνωση. Το ένα εκ των δυο δε, είναι πραγματική ματσάρα! Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια Ρεάλ με προβλήματα τραυματισμών, αλλά και τον -ίσως- κορυφαίο παίκτη της Λίγκας έως τώρα (λέγε με Λούκα Ντόντσιτς). Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θέλει ούτε να σκέφτεται πως η ομάδα του θα κάνει νέα γκέλα, αφού είναι ευκαιρία να πλησιάσει στη βαθμολογία Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που δίνουν δύσκολα ματς. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μακάμπι μετά τη φοβερή νίκη επί της Φενέρ, υποδέχεται την Ουνικάχα. Με νίκη εδραιώνει τη θέση της στην οχτάδα, αφήνει πίσω μια πιθανή ανταγωνίστρια και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, το μοναδικό ματς που θα γίνει στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι εκείνο της Αρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας. Η γηπεδούχος Πάλας, τρέχει ένα καλό σερί χωρίς ήττα (8 αγώνες, 3-5-0), όμως η Άρσεναλ παραμένει μια από τις κορυφαίες ομάδες στην κατηγορία και σε περίπτωση που χάσει βαθμούς μένει πίσω στην κούρσα του Τσάμπιονς Λιγκ.

To Top