ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον… αέρα η μπουτίκ, διάσταση απόψεων λόγω των χρεών της “ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ”

Το θέμα της λειτουργίας της μπουτίκ στον Άρη πέρασε και περνάει από χίλια κύματα. Ήταν, είναι και θα είναι ένα πολύπλοκο θέμα, λόγω της σχέσης και των νομικών σκοπέλων που υπάρχουν από την συμμετοχή των Αθανασιάδη-Βαλογιώργη (έχουν ακόμη το δικαίωμα της υπογραφής) και των χρεών που κουβαλάει.

Τα εμπόδια επιβεβαιώθηκαν στην τελευταία συνάντηση των νομικών του Άρη, του ΑΣ και του εκπροσώπου του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη. Από τις συζητήσεις παρουσιάστηκε διάσταση απόψεων, με ορατό πλέον το σενάριο για επίλυση των διαφορών στα δικαστήρια (!), γεγονός που βάζει σε κίνδυνο την λειτουργία της μπουτίκ, άρα και την είσπραξη ενός σημαντικού ποσού-εσόδου για τον σύλλογο.

Α. Η πλευρά Αθανασιάδη ζήτησε να παραμείνει το… ερμαφρόδιτο καθεστώς, να παραμείνουν τα χρέη -στη συνάντηση ειπώθηκε το ποσό των 400.000 ευρώ, αλλά σύμφωνα με κάποιες άλλες εκτιμήσεις μπορεί να έφτασαν τα 2.000.000 ευρώ- (αλλά αυτό προφανώς βάζει σε κίνδυνο και τη διαδικασία της εκκαθάρισης), ώστε να αποπληρώνεται μέρος τους, με τα έσοδα και να παίρνει ένα ποσοστό ο ΑΣ Άρης (20%).

Β. Η πλευρά του Ερασιτέχνη ήταν ξεκάθαρη (έχει άλλωστε κινήσει διαδικασίες έξωσης της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ από το Κλεάνθης Βικελίδης): καμία ανάληψη των παλιών χρεών, ώστε να προχωρήσει καθαρός ο σύλλογος και να έχει έσοδα που θα πηγαίνουν απευθείας στα τμήματα του. 

Το θέμα θα πάει σε διοικητικό συμβούλιο, αλλά σύμφωνα με την λογική ποιο μέλος θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής των χρεών, όταν ήδη η ΠΑΕ έχει αποφασίσει την διαδικασία της εκκαθάρισης και της εξυγίανσης μέσω του υποβιβασμού στη Γ΄ εθνική;

Η αίσθηση που δόθηκε από τη συνάντηση είναι ότι πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί η διαδικασία της επίλυσης δικαστικά των διαφορών.

To Top