Στον… αέρα η Footbal league, όλα ανοιχτά για την αναδιάρθωση

Αν και επικυρώθηκε η βαθμολογία της Football League, οι ομάδες που υποβιβάζονται ελπίζουν σε αναδιάρθρωση που θα τους κρατήσει στην κατηγορία.

Όπως τα βουνά είναι συνηθισμένα από τα χιόνια, έτσι και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι συνηθισμένο στις αλλαγές ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Αυτό αποδεικνύεται ακόμη μία φορά με αφορμή την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League. Σύμφωνα με αυτήν, Αστέρας Μαγούλας, Βύζας Μεγάρων, Γλυφάδα από τον 1ο όμιλο και Βατανιακός, Καβάλα, Αναγέννηση Γιαννιτσών από το 2ο υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει αυτόματα και τον υποβιβασμό τους αφού εκκρεμεί σχετικό αίτημα για αναδιάρθρωση των κατηγοριών, το οποίο θα εξεταστεί στις 6 Μαΐου από την ΕΠΟ. Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, οι παραπάνω ομάδες αποφεύγουν και τον υποβιβασμό!

Για να γίνει η κατάσταση ακόμη πιο περίπλοκη όμως, ήρθε και η απόφαση σχετικά με την αποβολή από το πρωτάθλημα της Γλυφάδας λόγω προβλημάτων με τη μετοχική σύνθεση, ενώ ανάλογη εισήγηση υπάρχει προς την ΕΕΑ και για τον Αστέρα Μαγούλας.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top