Στον… αέρα οι παίκτες στη Γ΄ Εθνική, αγωνία για το ρόστερ! Οι μεταγραφές λήγουν σε 9 μέρες!

Περαιτέρω χρόνος για… χάσιμο δεν υπάρχει. Από τη στιγμή που η ΚΜΑ επέλεξε την οδό της εκκαθάρισης μέσω της Γ΄Εθνικής πρέπει ταυτόχρονα με τα διοικητικά να “τρέξει” και το αγωνιστικό.

Τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει. Κανείς δεν γνωρίζει -ακόμα- το κατά πόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα συνεχίσει να είναι προπονητής του Άρη. Κι αν συνεχίσει να είναι ποιούς από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσει να προπονεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Όλων τα συμβόλαια είναι πλέον στον… αέρα. Οι ποδοσφαιριστές με την δήλωση συμμετοχής του Άρη στη Γ΄Εθνική μένουν αυτομάτως ελεύθεροι, καθώς τα επαγγελματικά συμβόλαια που έχουν υπογράψει δεν έχουν καμία ισχύ.

Είναι γνωστό ότι μεταγραφικά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Μέχρι τις 31 Αυγούστου , οπότε και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές για τη Φούτμπολ Λιγκ 2 ο Άρης καλείται να καλύψει τα κενά που έχει ήδη στο ρόστερ του αλλά και όσα πιθανόν δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες.

Στόχος πλέον δεν είναι μόνο η εκκαθάριση της εταιρίας αλλά και η άνοδος της ομάδας στη Φούμπολ Λιγκ! Η λέξη “αποτυχία” σε αυτό το κομμάτι δεν υφίσταται και δεν πρέπει να υφίσταται στο λεξιλόγιο των “κιτρίνων”.

To Top