ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στον… αέρα το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ, όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει μέρα!

Άρης και Νίμπουρκ αναμετρώνται σήμερα (17:00) στο Αλεξάνδρειο για την 12η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι στον… αέρα για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας λόγω της κακοκαιρίας στην Θεσσαλονίκη.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην Θεσσαλονίκη είχαν ως συνέπεια να κλείσει το αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνει καθηλωμένη για αρκετές ώρες η αποστολή της Νίμπουρκ στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” στην Αθήνα, περιμένοντας για να δοθεί το “πράσινο φως” από την Θεσσαλονίκη, ώστε να πραγματοποιηθεί η πτήση.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ η Νίμπουρκ ενημέρωσε ότι πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί πτήση προς Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποι της τσεχικής ομάδας αναζητούσε εναλλακτικό τρόπο για να φτάσει στον τελικό προορισμό της.

Την ίδια ώρα, είχε παραλύσει όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος και ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε να μην γίνει η προπόνηση της ομάδας, η τελευταία πριν τον κρίσιμο σημερινό αγώνα.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το παιχνίδι αν θα γίνει σήμερα, θα γίνει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και χωρίς οι δύο αντίπαλοι να έχουν κάνει σωστή προετοιμασία.

Η λογική λέει πως οι Τσέχοι θα ζητήσουν να μην γίνει ο αγώνας σήμερα, ώστε να προετοιμαστούν πιο κατάλληλα, αίτημα που αναμένεται να γίνει δεκτό και έτσι το παιχνίδι θα μετατεθεί κατά μία ημέρα.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον Άρη που έχει αγώνα το Σάββατο και μάλιστα ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, στον οποίο κρίνεται ένας φετινός στόχος. Εξυπακούεται πως οι κίτρινοι θα πρέπει – εφόσον το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ γίνει αύριο – να ζητήσουν αλλαγή ημέρας του ημιτελικού, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει τέσσερις μέρες να προετοιμαστεί ενώ ο Άρης θα έχει μόλις δύο.

To Top