ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στους δρόμους και πάλι ο κόσμος του Άρη! “Δικαίωση τώρα” η λαϊκή απαίτηση!

Ένα νέο ραντεβού του κόσμου του Άρη, την τελευταία μέρα ενός ακόμη μαρτυρικού καλοκαιριού, τη στιγμή που ο σύλλογος βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Το νέο ραντεβού δόθηκε στο Παλέ στις 19:00, εκεί όπως τονίζουν και στην κοινή τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι: 

“Για μια ακόμη φορά όλοι οι πιστοί της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ θα βρεθούμε στους δρόμους. Μας φταίνε πάρα πολλά μέσα στο ίδιο μας το Σωματείο, αλλά αυτή η αδικία που παίζεται απέναντι στην ομάδα μας ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ για την καψούρα της ζωής μας. Τώρα είναι η ώρα, το δίκαιο είναι με το μέρος μας”.

Το PRESSARIS βρέθηκε στην πορεία και σας μετέφερε το ρεπορτάζ και τον παλμό από τη νέα συγκέντρωση, πριν από το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ την Παρασκευή.

Αναλυτικά:

– Την 3η Σεπτεμβρίου ετοιμάζονται να κατέβουν οι οπαδοί του Άρη, προκειμένου να διασχίσουν τους δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να ζητήσουν τη δικαίωση της ομάδας, την ύστατη ώρα. 

– Ήδη έχει συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος έξω από το Παλέ Ντε Σπορ. Αναμένεται σε λίγη ώρα, να ξεκινήσουν πορεία διαμαρτυρίας, όπως έγινε και την περασμένη βδομάδα.

– Περίπου στις 20:30 ξεκίνησε η πορεία των χιλιάδων οπαδών του Άρη από το Αλεξάνδρειο με κατεύθυνση το Μακεδονία Παλλάς. Με παλμό και πάθος για την δικαίωσή τους οι οπαδοί δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υπέρ του Άρη και συνθήματα κατά της ΕΠΟ, του προέδρου της Γιώργου Γκιρτζίκη, του Σταύρου Κοντονή, αλλά και του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

– Εκατοντάδες φέιγ βολάν βρέθηκαν στους δρόμους, με συνθήματα για τη δικαίωση του Άρη.

– Εντελώς αναίτια υπήρξαν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα από την αστυνομία λίγο πριν η πορεία φτάσει στο Μακεδονία Παλλάς και οδηγήθηκε προς την Βασιλίσσης Όλγας. Εκεί δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία…

– Μια διμοιρία των ΜΑΤ έφραξε αναίτια την παραλιακή λεωφόρο, στην αερογέφυρα του Μακεδονία Παλλάς, στο ύψος της Αγίας Τριάδας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κομφούζιο…

– Χιλιάδες κόσμος εγκλωβίστηκε στο δρόμο, μαζί με αυτοκίνητα ΙΧ, τα οποία έμειναν εγκλωβισμένα στην άσφαλτο, χωρίς καμία πρόβλεψη από την αστυνομία!

– Την ίδια ώρα, έγινε αναίτια χρήση χημικών από τους αστυνομικούς, αλλά παρόλα αυτά, ο κόσμος παρέμεινε ψύχραιμος και συνέχισε να φωνάζει συνθήματα για τη δικαίωση του Άρη.

– Όταν η πορεία αναγκαστικά γύρισε πίσω και πέρασε μπροστά από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ακούστηκαν συνθήματα κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

– Οι οπαδοί του Άρη πέρασαν από τον Λευκό Πύργο, αλλά και από την οδό Αριστοτέλους φωνάζοντας συνθήματα για τη δικαίωση της ομάδας και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την ερχόμενη Παρασκευή στα εγκαίνια της ΔΕΘ!

– Η πορεία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ.

aris_opadoi_poreia

 

To Top