ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στους “κομμένους” για Ζέεφελντ ο Μαρτίνες, ανοίγει ο δρόμος για τον Άρη

Ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Νίκο Μαρτίνες, καθώς ο Αργεντινός είναι στη λίστα των “κομμένων” από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Άρη και του Πάκο Ερέρα, έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τους κίτρινους για την επόμενη χρονιά και αυτό που προκύπτει είναι ότι εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, θα υπογράψει συμβόλαιο.

Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που είναι ανάμεσα στους 12 “κομμένους” του Μαρτίνς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, θα ενταθούν οι προσπάθειες για τη λύση της συνεργασίας, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τον Άρη.

Όπως ανέφερε το sport24.gr σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ “μία ντουζίνα ποδοσφαιριστών θέλει να απομακρύνει ο Ολυμπιακός. Μια ντουζίνα ποδοσφαιριστών που πιάνει δουλειά στον Ρέντη μία μέρα μετά την πτήση της ομάδας για την Αυστρία.

Η αποστολή “πετάει” την Δευτέρα (25/6). Την Τρίτη (26/6) αναλαμβάνει δράση ο Βασίλης Βούζας με τους “κομμένους”. Αρκετά ονόματα είναι “βαριά”, όπως για παράδειγμα ο Ταχτσίδης, ο Οφόε και ο Εμενίκε. Εσχάτως προστέθηκε και αυτό του Μανώλη Σιώπη.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Στη λίστα των “κομμένων” υπάρχουν οι Ιγκόρ, Αντρέ Μαρτίνς, Γούτας, Νίκο Μαρτίνες, Καραμάνος, Λάτσι, Ξύδας και Τόλι, οι οποίοι δεν υπολογίζονται όχι μόνο από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά γενικότερα από τον σύλλογο”.

To Top