ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο… κενό το αίτημα του Άρη για σύγκλιση Επιτροπής εκτάκτων θεμάτων, ξεκίνησε η κλήρωση της Β΄Εθνικής…

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κλήρωση της Φούτμπολ Λιγκ με το αίτημα του Άρη για σύγκλιση Επιτροπής εκτάκτων θεμάτων στην ΕΠΟ να πέφτει στο κενό, καθώς κανείς δεν συγκινήθηκε στο να συζητήσει αυτό που ζήτησαν οι “κιτρινόμαυροι”.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του a-sports.gr: “Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr ο Άρης κατέθεσε αίτημα προς την ΕΠΟ επικαλούμενος το άρθρο 41 του καταστατικού της Ομοσπονδίας ζητώντας τη σύγκλιση της Επιτροπής εκτάκτων θεμάτων (απαρτίζεται από τον πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη και έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής) ώστε να διευκρινίσει οριστικά την ερμηνεία του άρθρου 4 παράγραφος 2 του ΚΑΠ.

Και αυτό διότι η γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ που ανέφερε ότι η Β’ Εθνική της νέας σεζόν θα έπρεπε να διεξαχθεί με 20 ομάδες και η τροποποίηση του άρθρου 4 παράγραφος 2 περί μη συμπλήρωσης κενών θέσεων στην κατηγορία να ισχύσει από τη σεζόν 2016-17 τελικά δεν ελήφθη υπόψιν τόσο από την επιτροπή εφέσεων όσο και από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Παράλληλα το εν λόγω έγγραφο του αιτήματος των Θεσσαλονικέων κινοποιήθηκε και στην Ένωση Β’ Εθνικής ζητώντας την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 της Παρασκευής (4/9)”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 12.30 ξεκίνησε η κλήρωση με τον Αλέξη Κούγια να ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος της διοργανώτριας. Ακόμη, στην ομιλία του ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε τη Β’ Εθνική το χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

To Top