Στο φάιναλ-φορ το «κιτρινόμαυρο» μπέιζμπολ

Ο Άρης είναι και επίσημα στο Final4 και απλά μένει να γνωστοποιηθεί η τελική του θέση και ο αντίπαλος που θα τον αντιμετωπίσει με στόχο μία θέση στο τελικό της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook: «Ο Άρης είναι και επίσημα στο Final4 και απλά μένει να γνωστοποιηθεί η τελική του θέση και ο αντίπαλος που θα τον αντιμετωπίσει με στόχο μία θέση στο τελικό της διοργάνωσης.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης – Ηγέτες Βουλιαγμένης: 15-5

Προσπαθώντας ο Άρης να φορτσάρει πριν τα Playoff επανέφερε στο ρόστερ της τους κοινοτικούς παίχτες ώστε να προλάβει να δεθεί η ομάδα στους εναπομείναντες αγώνες. Με τον Martin Adonov να αναλαμβάνει τη θέση του pitcher, και να έχει μια πολύ πετυχημένη ημέρα μαζεύοντας 14 Strike Outs (από τα 24 out που βγήκαν στο σύνολο οι Ηγέτες) διευκόλυνε πολύ την άμυνα που όμως δεν παρέλειψε να κάνει τα λάθη της (6 λάθη) χωρίς όμως να κοστίσουν ακριβά και να δώσουν την ευκαιρία να ξαναμπεί η αντίπαλη ομάδα στο παιχνίδι. Παρόλο που ο Άρης χρησιμοποίησε 5 κοινοτικούς παίχτες αυτοί που έκαναν τη διαφορά επιθετικά ήταν οι Λεμπέσης Γιώργος και Μάρκου Τζώρτζης με 3 καθαρά χτυπήματα ο καθένας τους με τους Krum Temelkov και Alexander Blagoev να τους ακολουθούν με δύο χτυπήματα. Οι Ηγέτες άργησαν να μπούνε στο παιχνίδι χάνοντας από την 1 αλλαγή με 8-1 και έχοντας ήδη κάνει 4 λάθη δεν μπόρεσαν να φτάσουν τον Άρη που όμως είχαν μια πολύ καλή παρουσία επιθετικά με 3 παίχτες της να σημειώνουν από 2 χτυπήματα ενώ αμυντικά στις επόμενες 7 αλλαγές έκανα τα υπόλοιπα 4 λάθη.

Ο αγώνας του Άρη με τον Μύλωνα που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε για την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 13:30 λόγω κωλύματος που παρουσιάστηκε στο διαιτητή της αναμέτρησης και δεν βρέθηκε κάποιος έγκαιρα να τον αντικαταστήσει».

To Top