ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στόπερ… υπό προϋποθέσεις στον Άρη

Οι συνολικά 14 μεταγραφές σε συνδυασμό και με τους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν από την περσινή ομάδα, έχουν συμπληρώσει σημαντικά το «παζλ», αναφορικά με τον καταρτισμό του νέου ρόστερ.

Αν θα υπάρξουν μεταγραφικές προσθήκες το επόμενο διάστημα, αυτές θα γίνουν με μεγάλη προσοχή και μόνο εφόσον συνάδουν με την φιλοσοφία των «κιτρινόμαυρων», ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις των παικτών που θα βρεθούν στο «μικροσκόπιο».

Η μόνη θέση στην οποία ενδεχομένως προκύψει κινητοποίηση, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, είναι αυτή του κέντρου της άμυνας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο ρόστερ υπάρχουν μόνο οι Ούγκο Σόουζα, Γιώργος Δεληζήσης και Στέλιος Μαραγκός. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ υπολογιζόταν από τον Δημήτρη Σπανό, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας με την προσφυγή που κατέθεσε, γίνεται αντιληπτό, πως μία προσθήκη ακόμα ενός στόπερ, κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου να υπάρξουν δύο αξιόλογα δίδυμα, για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Για να κινηθεί, όμως, ο Άρης για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, θα πρέπει να δρομολογηθούν άλλες «ανοιχτές» υποθέσεις. Να υπάρξει επί της ουσίας εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, από τα συμβόλαια των παικτών που ακόμα δεν έχουν «λυθεί» ή πρόκειται να «λυθούν» το επόμενο διάστημα.

Εφόσον, «ανασάνουν» οικονομικά τα ταμεία της ΠΑΕ, από τα «βαρίδια» με τα συμβόλαια παικτών όπως του Ταυλαρίδη και του Καράμπελα (πήρε προθεσμία να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει», τότε οι «κιτρινόμαυροι» θα βγουν και πάλι στην αγορά, για να «θωρακίσουν» με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή την «καρδιά» της άμυνάς τους.

To Top