ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στόχος να είναι απολύτως έτοιμοι για Ολλανδία, Κολάσο και Γκαρσία…

Οριστικοποιήθηκε χρονικά η άφιξη των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη, καθώς στη Θεσσαλονίκη αναμένονται το Σάββατο το πρωί, οι Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία, που πρόκειται να επισημοποιήσουν με υπογραφές τις συμφωνίες τους με τους «κιτρινόμαυρους».

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το γεγονός πως καθυστερούν να έρθουν Θεσσαλονίκη, δεν θα τους επιτρέψει να προπονηθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα όσο αυτή θα βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Κι αυτό γιατί η επιστροφή έχει «κλειδώσει» για την Δευτέρα, 16 του μήνα.

Πρόκειται να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα, έως ότου επιστρέψει η αποστολή από το… βουνό και εν συνεχεία θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της. Ο Πάκο Ερέρα, θέλει να τους έχει σε μεγάλο βαθμό έτοιμους, μόλις η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία, μία μέρα μετά το φιλικό με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 25 Ιουλίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα συναντηθεί μαζί τους, μόλις επιστρέψει από τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, για να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

To Top