ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συγκινημένος Χρηστίδης στο PRESSARIS: “Με έκαιγε που δεν με δικαίωνε η οικογένεια μου! Έφυγε ένα μεγάλο βάρος”

Με ομόφωνη απόφαση, το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ενέκρινε την άρση της διαγραφής του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη, Νίκου Χρηστίδη από τους καταλόγους των μελών του συλλόγου, επιτυγχάνοντας την αποκατάσταση μίας ιστορικής αδικίας.

To PRESSARIS επικοινώνησε με τον Νίκο Χρηστίδη, του γνωστοποίησε την απόφαση του ΑΣ Άρης για την οποία δεν γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή με τον ίδιο συγκινημένο στο άκουσμα της είδησης να μας τονίζει με περισσή χαρά “Mου μεταφέρετε ένα πολύ ευχάριστο νέο. Έχει φύγει ένα βάρος από πάνω μου…”.

Ερωτώμενος, για το αν αισθάνεται μία ηθική δικαίωση μετά από αυτή την εξέλιξη, μας είπε: “Αυτό που ζήτησα την τελευταία φορά που μίλησα με ανθρώπους του Ερασιτέχνη ήταν να διαγραφεί οριστικά εκείνη η απόφαση της 30/12/73. Από τα πολιτικά δικαστήρια έχω δικαιωθεί. Ήμουν δικαιωμένος από τότε. Το μεγάλο μου παράπονο όλα αυτά τα χρόνια ήταν γιατί η οικογένεια μου δεν με δικαίωνε! Αυτό με ενοχλούσε, με έκαιγε δεκαετίες τώρα! Η ίδια μου η οικογένεια, ο Ερασιτέχνης Άρης. Πλέον, μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος…”.

Ο ίδιος έχει να παρακολουθήσει παιχνίδι του Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”, για περισσότερο από 30 χρόνια, δηλώνοντας πλέον… ανυπόμονος: “Θα έρθω στο γήπεδο. Είναι κάτι που θέλω. Μεγάλωσα στον Άρη, είναι η οικογένεια μου. Έχω να έρθω πάνω από 30 χρόνια να παρακολουθήσω παιχνίδι της ομάδας. Με έκαιγε που δεν με δικαίωνε η οικογένεια μου. Αν εξαιρέσεις δύο φορές που είχα έρθει στο Χαριλάου αλλά με την Εθνική όταν ήμουν μαζί με Δανιήλ και Ρεχάγκελ, έχω να παρακολουθήσω παιχνίδι του Άρη δεκαετίες”.

Αν και βλέπει τον Άρη από απόσταση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ενημερώνεται καθημερινά και… κρούει των κώδωνα για την υπόθεση άνοδος:

“Ακούω συνεχώς ότι η κατηγορία αυτή είναι εύκολη υπόθεση. Όχι δεν είναι!Είμαστε 12 αγωνιστικές πριν το τέλος και ακόμα δεν έχουμε “κόψει” τις ελπίδες στους διεκδικητές της πρώτης θέσης. Χάσαμε πολλούς βαθμούς. Ο συναγερμός πρέπει να… ηχεί συνεχώς. Η ομάδα ενισχύθηκε, αλλά δεν έχει ακόμα χημεία και είναι λογικό. Το επαναλαμβάνω. Δεν είναι εύκολη υπόθεση”.

Ολοκληρώνοντας, φρόντισε να περάσει το δικό του μήνυμα για το τι χρειάζεται ο Άρης, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει δυνατός στην φυσική του θέση:

“Η διοικητική αστάθεια του Άρη είναι γνώρισμα αυτού του συλλόγου εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι τωρινό και γι αυτό είναι και το μεγάλο του πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει μία βάση και φέτος είναι μία ευκαιρία να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο. Τα κακώς κείμενα του συλλόγου, μόνο τότε θα απομακρυνθούν από το περιβάλλον του Άρη. Δεν γίνεται εσύ να τους διώξεις. Μόνοι τους θα φύγουν και δεν θα κάνουν κακό στον σύλλογο. Μόλις δουν μία ισχυρή βάση.

Ακούω συνεχώς να λένε για χρήματα, για ισχυρούς επενδυτές που χρειάζεται ο Άρης. Δεν άκουσα όμως ποτέ για γνώση. Για ανθρώπους με γνώση. Τα χρήματα μόνα τους δεν φέρνουν την επιτυχία. Χρειάζεται, λοιπόν, ένας συνδυασμός χρημάτων και γνώσης”.

To Top