Συγκινητικό αντίο του Μποχωρίδη στον Άρη: “Σε αυτήν την ομάδα πέρασα περισσότερη από τη μισή ζωή μου”

Γραπτή δήλωση έκανε ο Λευτέρης Μποχωρίδης με αφορμή την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και το τέλος της 13χρονης καριέρας του στον Άρη.

Ο 20χρονος γκαρντ αναφέρει: “Μετά από 13 χρόνια έφτασε η στιγμή της αποχώρησής μου από τον Άρη. Σε αυτή την ομάδα πέρασα περισσότερη από τη μισή ζωή μου. Με τη φανέλα της ανδρώθηκα και γνώρισα χαρές και λύπες. Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή όμως, έτσι και η παρουσία μου στον Άρη, έφτασε στο τέλος της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου όλους όσους με βοήθησαν να γίνω ο παίκτης που είμαι σήμερα. Προπονητές, συμπαίκτες, διοικήσεις και πάνω απ’ όλους τους υπέροχους φιλάθλους. Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Πλέον ανοίγει μια νέα σελίδα στη καριέρα μου. Η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό με γεμίζει ευθύνες, αφού θέλω όσο τίποτα να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν μια ευκαιρία που πολλοί συναθλητές μου ονειρεύονται για μια ζωή. Από τη μεριά μου δε θα πω μεγάλα λόγια. Θα δώσω μόνο μία υπόσχεση. Θα προσπαθήσω με το 101% των δυνάμεών μου προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην κορυφή της Ελλάδας και να ξαναπατήσει στην κορυφή της Ευρώπης”.

 

To Top