ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονίζει ο αγώνας ζωής του Δημήτρη Φίνου! “Σας αγαπώ όλους”

Έπειτα από δύο μέρες νοσηλείας στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 29χρονος Έλληνας αθλητής άρχισε σήμερα τις θεραπείες για την καταπολέμηση της ασθένειας του, καθώς δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση, αλλά αναμένονται κάποιες περαιτέρω εξετάσεις και να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Όπως μετέδωσε το volleyplanet.gr: “Η περιπέτεια της υγείας του Δημήτρη Φίνου έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες τους φίλους του αθλήματος, αλλά και άλλους συνανθρώπους μας, όπως φάνηκε από την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, στην έκκληση βοήθειας που έγινε για αίμα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βολεϊμπολίστα βρίσκονται φίλοι και συναθλητές του, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τον Δημήτρη και άπαντες είναι σε εγρήγορση για ό,τι χρειαστεί, ώστε με το καλό  να ξεπεράσει το «Γολγοθά» και να «βγει» ακόμη πιο δυνατός από αυτή τη μάχη.

Κάτι που ο Φίνος, όντας γεννημένος νικητής, μπορεί να καταφέρει να ξεπεράσει, όπως στο παρελθόν υπερκεράσε και άλλα εμπόδια στην ζωή του. Παράλληλα βέβαια με τη σωστή θεραπεία και την  στήριξη της οικογένειας του και των ανθρώπων που τον αγαπούν, θα χρειαστεί πίστη και καλή ψυχολογία.

Στοιχεία που ο Δημήτρης έχει μέσα του, όπως φαίνεται και στο πρόσφατο μήνυμα του από το Θεαγένιο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει «σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Σας αγαπώ και… κερνάω καφέ μόλις γίνω καλά»”!

To Top