ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκλονίζει ο Λεκμπέλο για τον “Γολγοθά” του Ιβάν: «Όλοι στο πλευρό του»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Αρτούρ Λεκμπέλο μίλησε με αφορμή τον “Γολγοθά” του Ιβάν Σάντος, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Άρη. Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι κι αναπνέει με μηχανική υποστήριξη και ο Λεκμπέλο, ο οποίος δίνει την δική του μάχη για την ζωή έδειξε συγκινημένος για τα όσα βιώνει ο πρώην συμπαίκτης του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Ιβάν είπε:

Ο Ιβάν ήρθε τον Ιανουάριο του 93 και σταμάτησε το 96. Τα τρία αυτά χρόνια ήμασταν μαζί και κάναμε πάρα πολύ παρέα. Ο Ιβάν, ο Λόντσαρ και ο Μιλόγεβιτς γεννήθηκαν το 67, είχαν την ίδια ηλικία που και οι τρεις ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν πάρα πολύ στην πορεία της ομάδας.

Ήταν μικρόσωμος παίκτης αλλά πολύ δραστήριος. Όλοι τον αμφισβήτησαν για το σωματότυπό του αλλά σιγά σιγά εξελίχθηκε από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Από τότε το έλεγα ότι ήταν από τους Βραζιλιάνους που έτρεχε πάρα πολύ και είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Οι Βραζιλιάνοι συνήθως έχουν μόνο την τεχνική. Ο Ιβάν είχε και τα δύο ήταν δραστήριος που μετρούσαν τότε τα χιλιόμετρα που κάνουν όπως τώρα πιστεύω θα ήταν από τους κορυφαίους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ιβάν ήταν καλός χαρακτήρας και φιλότιμος, μέσα στο παιχνίδι έδειχνε ομαδικότητα είχε κάνει και πολλές φιλίες. Μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε.

Για το αν είχαν επαφή είπε:

Δυστυχώς δεν είχαμε επαφή. Αυτό είναι το στενάχωρο, όταν ακούμε κάτι για την υγεία το οποίο είναι δυσάρεστο. Θα χαιρόμουν αν άκουγα κάτι ευχάριστο για τον Ιβάν.

Θέλω να καλέσω όλους τους πρώην παίκτες και τους φιλάθλους να βοηθήσουν όσο μπορούν επειδή και εγώ το αισθάνθηκα και κατάλαβα την αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος όχι μόνο έμπρακτα επειδή κατάθεσαν κάποια λεφτά στον λογαριασμό μου για να πάω στο εξωτερικό γιατί η αγάπη δεν εκφράζεται μόνο με χρήματα αλλά χρειάζεται και υποστήριξε. Όταν όλοι παρακαλάνε να γίνεις καλά βοηθάει και το σύμπαν. Θέλω να περάσει ο Ιβάν αυτό τον Γολγοθά. Να ενημερωθούμε για το που μπορούμε να καταθέσουμε κάποια λεφτά και βοηθήσουμε όσο χρειάζεται. Τα χρήματα τα χρειάζεται αυτός που είναι στην χειρότερη κατάσταση.

Για το τι θα του έλεγε αν τον είχε απέναντι του είπε:

Θα του έλεγα να έχει καλή ψυχολογία. Ο άνθρωπος μπορεί να τα κινήσει όλα, δυσκολίες και αρρώστιες αν έχει μεγάλη θέληση. Έχει τα ψυχικά αποθέματα γιατί είναι κάτι το οποίο το είχε αποδείξει και στο ποδόσφαιρο στους αγώνες. Ο Ιβάν είναι μαχητής και το μπόι που του έλειπε έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει γι’αυτόν και για τα κατορθώματα που έκανε για τον Άρη. Έστω που ήταν 1,50 είχε σκοράρει και με κεφαλιά. Με καλή ψυχολογία θα τα καταφέρει.

Για την άνοδο του Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Επειδή είναι ευχάριστο ένας προπονητής για τον Πάκο Ερέρα έρχεται στον Άρη. Πιστεύω ότι με τις γνώσεις και τις γνωριμίες που έχει θα βοηθήσει. Η ομάδα πρέπει να στήνεται από την αρχή και να είναι μία ομάδα καινούρια. Θα απομακρυνθούν καινούριοι παίκτες και θα ενισχυθεί για να δούμε τον Άρη πρωταγωνιστή. Οι κινήσεις πρέπει να είναι προσεκτικές και οι παίκτες που θα έρθουν να μην έρθουν για έξι μήνες ή ένα χρόνο αλλά να έρθουν για να κάτσουν στην ομάδα. Οι πολλές αλλαγές βλάπτουν την ομάδα, πρέπει να υπάρχει ένας καλός κορμός και να γίνονται προσθέσεις.

To Top