ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονιστική Τσινέκε με 33 πόντους, αλλά ήττα για την Εθνική

Παρά την συγκλονιστική εμφάνιση της Έλενας Τσινέκε του Άρη, η Εθνική Νεανίδων δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, γνωρίζοντας την ήττα από την Λετονία με 71-62.

Η Έλενα Τσινέκε ήταν συγκλονιστική με 33 πόντους και 5 τρίποντα, με την δεύτερη σκόρερ μας να είναι η Αγγελική Τζανετάτου με 9 πόντους και 8 ασίστ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ξεκίνησε καλά την αναμέρηση, με τις Λετονές να βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα, να πιέζουν πολύ στην άμυνα και τελικά να κλείνουν το δεκάλεπτο στο υπέρ του 18-8.

Στην δεύτερη περίοδο οι διεθνείς μας πατούσαν καλύτερα στο παρκέ και με την Έλενα Τσινέκε να κάνει εξαιρετική δουλειά στην επίθεση, έριξαν την διαφορά κάτω από τους δέκα με το τέλος του ημιχρόνου, 32-25.

Στην τρίτη περίοδο η Εθνική μας προσπάθησε και πάλι να μειώσει, όμως οι Λετονές έβρησκαν τον τρόπο να κρατήσουν τα ηνία και να ανεβάσουν την διαφορά, ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο στο 53-40.

Με την Τσινέκε να συνεχίζει να είναι «ζεστή» η Εθνική μας μείωσε στους 3 (53-50), όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 71-62.

To Top