Συγκλόνισε η «σιδηρά κυρία» του πολεμιστή Αλεξιάδη: “Προσεύχεται για τον Άρη, είναι η ζωή του”

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από την Μαρία Αλεξιάδη! Η «σιδηρά κυριά» του πολεμιστή, σύζυγος του Αλέκου Αλεξιάδη μίλησε on air στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Μια μοναδική μαρτυρία με άγνωστες ιστορίες, έντονη συναισθηματική φόρτιση, γεμάτη από Άρη και μια απέραντη αγάπη για τον ιστορικό σύλλογο, μέσα από το Yellow Radio.

Ο ίδιος ο Αλεξιάδης, ο «σκύλος» όπως τον φώναζαν γιατί ήταν μαχητής και ανίκητος έχει περάσει στην ιστορία για τις εμφανίσεις του με τον Άρη, αλλά και για ουκ ολίγες καταθέσεις ψυχής.

«Με πιάνει το κλάμα. Γιατί… Και τώρα να ξαναγεννιόμουν θα έπαιζα χωρίς λεφτά στον Άρη! Δεν τα ήθελα τα λεφτά. Έπαιζα για τη φανέλα γιατί αγαπούσα αυτό το σωματείο και θα το αγαπώ μέχρι να πεθάνω…» ήταν τα λόγια που έχει εκφράσει στο παρελθόν. Λόγια απίστευτα. Λόγια ψυχής.
Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Αλέκο Αλεξιάδη. Συγκινηθήκαμε. Μάθαμε. Παραδειγματιστήκαμε. Διδαχθήκαμε.
Πάνω απ όλα, όμως αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο αυτόν τον σύλλογο.

Όπως εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η κυρία Αλεξιάδη: «Ο Αλέκος έπαιζε μόνο για την φανέλα του, ο Άρης ήταν η ζωή του. Ακόμη και τώρα είναι στο γήπεδο, είναι εκεί και προσεύχεται για τον Άρη για να επιστρέψει».

Θυμήθηκε πολλές ιστορίες, όπως εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό, «ο Άρης έπαιξε στο τέλος με επτά παίκτες λόγω αποβολών μέσα σε μια κόλαση, όπου πετούσαν… ξυράφια οι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας. Το κεφάλι του Αλέκου ήταν μέσα στις πληγές», αλλά και τότε που η ίδια λιποθύμησε (!) στο γήπεδο Χαριλάου, όταν μετά από ένα γκολ του Αλεξιάδη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτός έπεσε «ξερός»  στο χορτάρι.

Εξήγησε γιατί τον αποκαλούν «σκύλο» λόγω της μεγάλης του μαχητικότητας, γύρισε τον χρόνο πίσω κι αναπόλησε την πρώτη της φορά στο γήπεδο, όταν είδε τον Αλεξιάδη να παίζει στο Καυταντζόγλειο κόντρα στην Γιουβέντους, ενώ δεν ξέχασε πώς γνώρισε τον μετέπειτα άνδρα της. «Με ζήτησε κατευθείαν σε γάμο. Ούτε αρραβώνες, ούτε τίποτα… Εκτελεστής από τότε»!

Φυσικά αναφέρθηκε στο παρόν και στην προσπάθεια επιστροφής του Άρη στην κορυφή, ζήτησε να ενωθεί όλη η οικογένεια του συλλόγου και ν’ αυξηθούν οι οπαδοί, ενώ με καμάρι είπε ότι: «Τα τρία εγγόνια μας παίζουν στον Άρη, έχουν το γονίδιο του Αλέκου».

 

To Top