ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η 82χρονη “σούπερ γιαγιά” του Άρη συγκλονίζει: «Η ζωή μου όλη ο Άρης, μικροί, μεγάλοι στο γήπεδο»

Η 82χρονη Νούλα Δέπε, η 82χρονη φίλαθλος που δεν λείπε από παιχνίδι του Άρη και η φωτογραφία της έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μίλησε για την αγάπη της για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, για την ατελείωτη στήριξη που δείχνει στην ομάδα αλλά έδωσε και το μήνυμα της στον κόσμο

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Είμαι 82 χρονών, πηγαίνω από 17 χρονών στο γήπεδο, τότε δεν πηγαίνανε πολλές γυναίκες αλλά εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω γιατί ο αδερφός μου ήταν οπαδός του Ηρακλή και ήθελα έτσι να του πηγαίνω κόντρα και να μαλώνουμε.

Για την κόρη της είπε:

Η κόρη μου γεννήθηκε σχεδόν στο γήπεδο, συνέχιζα να πηγαίνω ακόμα και όταν ήμουν έγκυος.

Ενώ για τον Γιάννη Ψηφίδη είπε:

Ο Γιάννης Ψηφίδης είναι ανιψιός μου, τον αδελφό του, τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ψηφίδη, τον… ‘κεφτέ’, όπως τον φωνάζαμε, εγώ τον έβαλα στο ποδόσφαιρο. Δεν σταμάτησα ποτέ να πηγαίνω στο γήπεδο και δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που δεν πλήρωσα εισιτήριο. Πάντα αγοράζω το εισιτήριο μου και πάω στην κερκίδα. Και αν και είναι ανιψιός μου ο Γιάννης ο Ψηφίδης πάντα αγόραζα και συνεχίζω να αγοράζω διαρκείας.

Το μήνυμα της προς τους οπαδούς του Άρη:

Όλοι να πρέπει να πηγαίνουμε στο γήπεδο είναι η χαρά όλη του αθλητισμού να βλέπεις νέα παιδιά να πηγαίνουν στο γήπεδο,  εγώ δεν θα σταματήσω να πηγαίνω μέχρι τέλους.

Για το τι σημαίνει ο Άρης για αυτήν είπε:

Ο Άρης είναι η ζωή μου ολόκληρη.

Ενώ στο τέλος διηγήθηκε και ένα γεγογός:

Θυμάμαι τότε όταν είχαμε πάρει το κύπελλο στο Καυταρτζόγλειο και μάλιστα είχε το πέναλντι ο Γιώργος ο Κούδας, πρόσφατα τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, έτρεξα τον αγκάλιασα και του είπε γεια σου μέγα Αλέξανδρε, χάρις εσένα πήραμε το κύπελλο τότε.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Πέπη Δέπε, κόρη της κυρίας Νούλας:

Για το πότε η μητέρα την μύησε στην οικογένεια του Άρη είπε:

Η μητέρα πήγαινε στο γήπεδο με εμένα στην κοιλιά της και εγώ πρωτοπήγα στο γήπεδο όταν ήμουν τεσσάρων χρονών, με πήρε από το χέρι η μητέρα και με πήγε στον τελικό κυπέλλου στο Καυταρτζόγλειο.

Για το αν έδωσε το παρών στο φιλικό με την Μπόκα είπε:

Ήμουν στο παιχνίδι με την Μπόκα εννοείται και στα δύο και τότε το 2009 και τώρα. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ακολουθούμε τον Άρη χωρίς σταματημό.

Ενώ στο τέλος έδωσε και το μήνυμα της στον κόσμο του Άρη είπε:

Πρέπει να δείξουμε ότι ο Άρης είναι μεγάλος και δεν πρόκειται να καταφέρουν αυτοί που θέλουν να τον μικρύνουν, ο Άρης δεν μικραίνει με τίποτα. Μια ζωή Άρης, όλοι μαζί στο γήπεδο και στις λύπες και στις χαρές εκεί να είμαστε ενωμένοι.

To Top