ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιθανότατα σήμερα η πιο κρίσιμη επαφή με Παπαδόπουλο

Όπως είναι γνωστό την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της “κιτρινόμαυρης” λίστας για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Άρη.

Ο τελευταίος βρέθηκε από το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει το… μέλλον του κι αν σε αυτό θα βαδίσει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, όπως είναι το “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στους «κιτρινόμαυρους», με τον 38χρονο επιχειρηματία να καταθέτει επίσημη πρόταση με όλες τις λεπτομέρειες στον 45χρονο κόουτς.

Το τελικό και καθοριστικό ραντεβού αναμένεται να γίνεται πιθανότατα σήμερα, οπότε κι ανανέωσαν το ραντεβού τους την ώρα που ο 45χρονος προπονητής έχει στα χέρια του και πρόταση του ΟΦΗ.

Θα τις αξιολογήσει και τις δύο και θα αποφασίσει, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να δείχνει κατανόηση σε αυτό αλλα να μην παύει να κάνει την δική του προσπάθεια για να τον πείσει.Το θετικό είναι ότι υπήρξε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, μια πρώτη ταύτιση απόψεων στους όρους συνεργασία, γεγονός που προκαλεί μία συγκρατημένη αισιοδοξία στους “κιτρινόμαυρους”.

Η κατάληξη στο θέμα του προπονητή θα δρομολογήσει στη συνέχεια και τις άλλες εξελίξεις στην διαμόρφωση του ρόστερ της νέας περιόδου.

To Top