Συγχαρητήρια Πρίφτη στους παίκτες και παράπονα για το αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ!

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, που είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και έκανε παράπονα – δικαιολογημένα – για το αλλοπρόσαλλο πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ…

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς έπρεπε να κάνουν άλλη μία νίκη σίγουρα για να μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της εξάδας. Το παιχνίδι για τα Τρίκαλα ήταν χωρίς πίεση και αυτό λειτούργησε θετικά γι’ αυτούς στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαν πολύ καλό μακρινό σουτ και καλή συγκομιδή στην επίθεση. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό μας μέσα σε τρεις μέρες. Είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς, να μην παίζουμε έναν μήνα και ξαφνικά να πρέπει να δώσουμε παιχνίδια κάθε τρεις μέρες, αλλά θα δουλέψουμε για να προσαρμοστούμε”.

Πρόσθεσε πως “έχουμε προβλήματα που πρέπει να διαχειριστούμε με τον Βεζένκοφ και τον Τόμας. Ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί στο επόμενο παιχνίδι”.

Ο τεχνικός του Άρη συνέχισε λέγοντας: “Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την επίτευξη της παραμονής. Συγχαρητήρια στον Κώστα Φλεβαράκη που δεν είναι εδώ και τον Κώστα Παπάζογλου που έμεινε στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια”.

Ρωτήθηκε για την διαφορά στην απόδοση του Άρη μέσα στο παιχνίδι και απάντησε πως “ήταν ζήτημα ρυθμού πιστεύω. Στην αρχή είχαμε καλό ρυθμό, ήμασταν πιο ξεκούραστοι, είχαμε και μακρινό σουτ… Τα Τρίκαλα έβαλαν εύκολα καλάθια στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς δεν ήμασταν συνεπείς αμυντικά, αλλά στο τέλος είχαμε καλές αποφάσεις. Τα Τρίκαλα έχασαν σουτ και έτσι φτάσαμε στη νίκη”.

Ρωτήθηκε για τα πολλά τρίποντα που εκτέλεσαν οι παίκτες του και απάντησε: “Όταν σου δίνει κάποιος το σουτ και σε… προκαλεί σο σουτ, προφανώς εφόσον υπάρχει το σουτ δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν δεν σουτάραμε, θα χάναμε στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε ήταν να πάμε πιο πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε, στο δεύτερο σουτάραμε λιγότερα τρίποντα, προσπαθήσαμε να πάμε πιο μέσα…”.

To Top