Συνάντηση Γαλανού-Ισπανών! Στέλνουν γραπτή πρόταση, το “μπαλάκι” στον Ερασιτέχνη

Ένα καθοριστικό ραντεβού για την “επόμενη μέρα” του Άρη έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη σε κεντρικό ξενοδοχείο, ανάμεσα στον Γιώργο Γαλανό και τους Ισπανούς που ενδιαφέρονται να εμπλακούν διοικητικά στον Άρη. Από το αποτέλεσμα του ραντεβού προκύπτει μια πρώτη προσέγγιση στα όσα συζητήθηκαν! Αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις.

Είχε προηγηθεί ένα σημαντικό βήμα από την πλευρά των Ισπανών σε προηγούμενη συνάντηση, όταν και εμφάνισαν έγγραφο από Ισπανική τράπεζα για την πιστοληπτική τους ικανότητα, απαραίτητο για να προχωρήσουν οι συζητήσεις. Όπως είχε σημειωθεί τότε στο ρεπορτάζ: “η πλευρά των Ισπανών έκανε νέο βήμα στο πεδίο των συζητήσεων, εξασφαλίζοντας το έγγραφο της πιστοληπτικής ικανότητας, ενώ προχωράει και το θέμα του λογιστή κοινής αποδοχής που θα διαχειριστεί σε κοινό λογαριασμό (ΑΣ Άρης-Ισπανών) τα χρήματα της συμφωνίας (εφόσον πραγματοποιηθεί) δηλαδή το 1.000.000 ευρώ που «φωτογράφισε» και ο Γαλανός”.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν σήμερα στα δεδομένα της πρότασης που θα κατατεθεί επίσημα στη διοίκηση του ΑΣ Άρης (άμεση καταβολή χρημάτων στην ποδοσφαιρική ομάδα, εγγυήσεις, καταβολή των χρημάτων που κατέβαλλε ο Γαλανός κ.α.) και βρέθηκε η “χρυσή τομή”.

Υπάρχουν πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο θα έχει αποσταλεί εγγράφως η πρόταση των Ισπανών στη διοίκηση τοτ ΑΣ Άρης, στην οποία θα υπάρχει και χρονικός ορίζοντας για την απάντηση των κιτρίνων (μια βδομάδα) από τη στιγμή άλλωστε που ο Γαλανός δεν μπορεί να πάρει από μόνος του καμία απόφαση.

Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον οι Ισπανοί (Λούις Όλιβερ) παρουσιάσουν όλα τα σχετικά έγγραφα που θα αποδεικνύουν τα λεγόμενα τους, το “μπαλάκι’ μεταφέρεται στον Ερασιτέχνη, ο οποίος θα κληθεί να πάρει καθοριστικές αποφάσεις για το “αύριο” του συλλόγου.

To Top