ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση… κορυφής σε καφετερία για το μνημόνιο και το μέλλον του Άρη! (photo)

Την ώρα που η αγωνία του κόσμου του Άρη έχει χτυπήσει “κόκκινο” και σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί βρίσκονται στο Κλεάνθης Βικελίδης για πληροφορηθούν τι γίνεται για το μέλλον του συλλόγου, ξεκίνησε συνάντηση… κορυφής σε καφετερία της περιοχής Βούλγαρη.

Σε αυτήν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παρών δίνουν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Τάσος Οικονόμου, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες για τη συμμετοχή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του στενού του συνεργάτη Κώστα Παπαδόπουλου, όπως και άλλων παραγόντων (Μπακούρα, Φωτιάδη). Επέλεξαν τον συγκεκριμένου χώρο προκειμένου να συζητήσουν το… μέλλον του συλλόγου, αλλά και το θέμα του μνημονίου και όχι τα γραφεία της Αλκμήνης.

Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική (δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο) για το πώς αντιλαμβάνονται τις κρίσιμες αυτές ώρες οι άνθρωποι του συλλόγου, τη στιγμή που είναι στον αέρα η συμμετοχή της ομάδας, αλλά και οικονομικά παραστατικά για το χθες, αλλά και το “αύριο” του Άρη.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες ασκήθηκε έντονη πίεση από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την υπογραφή νέου μνημονίου, θέτοντας εν αμφιβόλω το αν υποθηκεύεται ή όχι το μέλλον των κίτρινων.

11823813_471176049718880_909285006_n (1)

To Top