ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με Τσίπρα και Κοντονή ζητάει η Super League

Επιστολή με αποδέκτες τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή συνέταξαν οι 16 ομάδες της Super League, μέσω της οποίας θα ζητούν άμεσα συνάντηση.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Μέσω αυτής, οι ομάδες της Λίγκας θέλουν να τεθούν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην πρώτη κατηγορία και θα ζητήσουν και τη συνδρομή της Πολιτείας στην επίλυση των θεμάτων.

Επιπλέον, η Λίγκα θα ζητήσει συνάντηση με την ΕΠΟ και προσωπικά με τον Γιώργο Γκιρτζίκη με κύριο θέμα συζήτησης τη διαιτησία και πώς θα εφαρμοστεί το ισπανικό μοντέλο διαιτησίας.

Εξάλλου, η ΠΑΕ Ξάνθη θα στείλει και η ίδια επιστολή προς την ΕΠΟ προκειμένου να δοθούν τα ηνία λειτουργίας της Λίγκας σε μία πολυεθνική εταιρεία.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top