Συνάντηση της ΚΑΕ με τους συνδέσμους ενόψει Κυριακής

Συνάντηση με εκπροσώπους των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του Άρη είχε η διοίκηση της ΚΑΕ με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής και επισημάνθηκε το… αυτονόητο, ότι δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό που θα μπορούσε να βλάψει την ομάδα.

Όπως ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ “στα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. έλαβε χώρα σήμερα Τρίτη (28/1) συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των συνδέσμων SUPER 3, Ιερολοχίτες, CLUB 1914 και Yellow Club. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και οι δύο πλευρές συζήτησαν αναφορικά με τον επερχόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 1/2 (5μ.μ.) στο «Nick Galis Hall». Άπαντες συμφώνησαν να κάνουν το παν για να προστατευτεί η ομάδα και να μη δοθεί η παραμικρή αφορμή για κάτι που θα μπορούσε να τη βλάψει”.

Πρέπει να επισημανθεί πως ο κόσμος του Άρη ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ό,τι συνέβη στο παιχνίδι που διακόπηκε και επαναλαμβάνεται τη Κυριακή ήταν απλώς η (τουλάχιστον) κακή εκτίμηση των διαιτητών, κάτι για το οποίο άλλωστε αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ και ο ΕΣΑΚΕ.

To Top