Συνάντηση της Νίκης Βόλου με την ΕΠΟ για την ατζέντα της Γ΄ Εθνικής

Κάτι περισσότερο από δεδομένη θεωρούν στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και στο πλαίσιο αυτό, οι ιθύνοντες του συλλόγου της Μαγνησίας αναμένεται να συναντηθούν σύντομα με την ηγεσία της ΕΠΟ, προκειμένου να ρυθμίσουν θέματα – νομικής κυρίως φύσης – για την παρουσία της Νίκης την επόμενη χρονιά στη Football League 2.

Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr: “Πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει η συνάντηση των ανθρώπων της Νίκης με την ηγεσία της ΕΠΟ, για θέματα νομικά κυρίως που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Το σίγουρο είναι ότι η κατηγορία μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού κ. Κοντονή έχει ξεκαθαρίσει, γι΄ αυτό άλλωστε και οι άνθρωποι της ομάδας δεν πίεσαν να γίνει νωρίτερα η συνάντηση, ωστόσο από την άλλη μένουν να ενημερωθούν για μία σειρά από θέματα που αφορούν στην επανεκκίνηση της ομάδας από την τρίτη κατηγορία.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Νίκης, Δημήτρης Γκόλιας, το Σάββατο αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα, αφού είναι προσκεκλημένος, για να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη και εκεί θα συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για να οριστικοποιηθεί το ραντεβού στην Ελληνική Ομοσπονδία. Πάντως είναι κάτι που θέλουν να το δρομολογήσουν για μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι άνθρωποι της Νίκης, ώστε να προχωρούν με σταθερά βήματα στην υλοποίηση του σχεδίου τους”.

To Top