Συνάντηση του Άρη με τον πρωθυπουργό! Τετ α τετ και με τον Βενιζέλο!

Ο Άρης δείχνοντας αντανακλαστικά και στο πλαίσιο της κοινής δράσης που αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση των φορέων, κάνει αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό!

Με πρωτοβουλία του ΑΣ Άρης, ο ενίαιος Άρης (ΠΑΕ,ΚΜΑ,ΚΑΕ και ερασιτέχνης) έστειλε έγγραφο στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη βδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη!

Θα προηγηθεί μια συνάντηση των φορέων, προκειμένου να καθοριστεί η ατζέντα που θα παρουσιαστεί στον πρωθυπουργό και θα αφορά “καυτά” θέματα που απασχολούν, έναν πραγματικά αδικημένο σύλλογο, που ζητάει την στοιχειώδη δικαιοσύνη και όχι τις γυρισμένες πλάτες των πολιτικών.

Αποτελεί ουσιαστικά μια κίνηση που θέλει να δείξει ότι ο ιστορικός σύλλογος είναι και ενωμένος και αποφασισμένος να απαιτήσει αυτά που δικαιούται και του έχουν στερήσει όλα αυτά τα χρόνια!

Μάλιστα, αναμένεται να προηγηθεί την ερχόμενη Κυριακή συνάντηση και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης δείχνει τουλάχιστον αποφασισμένος να δράσει προς κάθε κατεύθυνση!

To Top