Συνέχεια με νίκη για τις γυναίκες στο χάντμπολ (video)

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Άρη πήρε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Αγριά Βόλου με 25-13, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του β΄ γύρου.

Οι «κίτρινες», αν και ήλεγχαν το παιχνίδι από την αρχή, εντούτοις, δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ, λόγω των λαθών στα τελειώματα των επιθέσεων.

Έτσι, το σκορ παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα για το πρώτο εικοσάλεπτο (4-1). Το τελευταίο δεκάλεπτο, ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι με τη διαφορά να ξεφεύγει (+7) και το σκορ στο 9-2.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τις φιλοξενούμενες να είναι πιο δραστήριες και εύστοχες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, διάστημα, όπου ο προπονητής μας έδωσε χρόνο και σε κορίτσια, που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε άλλους αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες του Αρη αναμένουν από την ΟΧΕ τον ορισμό της τελευταίας αγωνιστικής (αντίπαλος ο Ορφέας Κατερίνης) του πρώτου γύρου, η οποία αναβλήθηκε λόγω των βουλευτικών εκλογών.

Τα δεκάλεπτα: 3-1, 4-1, 9-2 (ημχ), 14-6, 20-9, 25-13

ΑΣ ΑΡΗΣ (Πιπελίδης): Σαγρή, Καρύδα, Εβίδου, Κούπα, Αλεξιάδου 7, Αμοιρίδου 8, Ράπτη 2, Γκεργκίνα 2, Κοσμόγλου 4, Αμπατζίδου, Ιωαννίδου 2.

Δίλεπτα: 1 – 0

Πέναλτι: 2/3 – 2/3

To Top