Συναινετικό διαζύγιο με Κουλουχέρη

Χώρισαν οι δρόμοι του Θέμη Κουλουχέρη, με τη Αναγέννηση Καρδίτσας. Το τέλος της συνεργασίας, ήταν συναινετικό.

Ο έμπειρος αμυντικός, ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του, με την Αναγέννηση, καθώς για προσωπικούς λόγους όπως υποστηρίζει δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην ομάδα.

Το θέμα δεν έπεσε σαν κεραυνός, γιατί τις τελευταίες μέρες ήταν αντιληπτό ότι κάτι συνέβαινε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουλουχέρης, απουσίαζε από τις τελευταίες προπονήσεις της προηγούμενης βδομάδας, ενώ ήταν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Αιγινιακό. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε λόγος τραυματισμού. Και επειδή, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, η εξέλιξη ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Βασίλης Μπούρμπος, συναντήθηκε με τον Θέμη Κουλουχέρη και αποφάσισαν και λύση του συμβολαίου.«Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να μην μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της Αναγέννησης. Ευχαριστώ την διοίκηση που σεβάστηκε τους λόγους αυτούς και κατανόησε την ανάγκη να λυθεί η συνεργασία μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πετύχει τους στόχους της και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο πρώην παίκτης του Άρη.

To Top