ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεδριάζει ο Ερασιτέχνης υπό το βάρος της αποτυχίας, αποφασίζει έκτακτη γενική συνέλευση

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη διενεργείται αυτή τη στιγμή, μετά την νέα αποτυχία του Άρη για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ μέσω από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ!

Η αποτυχία του Άρη (αγωνιστική και μη) έχει ονοματεπώνυμα και μεταξύ αυτών είναι και του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ, το οποίο καλείται να ορίσει άμεσα έκτακτη γενική συνέλευση, προκειμένου να αναζητηθεί αυτός που θα αναλάβει το σύλλογο στη Γ΄Εθνική…

Τι κι αν ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος “εχθρός” του Άρη αυτή τη στιγμή, τι κι αν η ομάδα κινδυνεύει να χάσει ακόμα κι αυτούς τους 10 ποδοσφαιριστές του απέμειναν, στον Ερασιτέχνη σκέφτονται όπως διαρρέεται μέχρι στιγμής να ορίσουν την σύγκλιση συνέλευσης για την Δευτέρα, σεβόμενοι το… καταστατικό (!) το οποίο δεν προβλέπει να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Άρης κρέμεται σε μία κλωστή! Στον Ερασιτέχνη πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οικειοθελώς πήραν στις πλάτες τους το βαρύ φορτίο που λέγεται Άρης και αναλόγως να πράξουν τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχει περιθώριο για νέα λάθη. Τα προηγούμενα, κόστισαν και “ξύπνησαν” ξανά τον εφιάλτη της Γ΄Εθνικής… Ας συνειδητοποιήσουν τι κατάφεραν κι ας βρουν άμεσα τη λύση!

 

 

To Top