Συνελήφθη στη Μόσχα ο Ιρανός σωσίας του Μέσι (photos)

Μία μέρα πριν τη σέντρα του Μουντιάλ της Ρωσίας και όπως είναι φυσικό, η χώρα και ειδικά η Μόσχα ζει σε… ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έτσι κανείς μπορεί να αντιληφθεί τι συνέβη στην –έτσι κι αλλιώς πολυσύχναστη- «Κόκκινη Πλατεία» όταν ντόπιοι και τουρίστες είδαν δίπλα τους να περπατάει ο Λιονέλ Μέσι!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αμέσως επικράτησε πανικός, αναστάτωση προκλήθηκε για αυτόγραφα και φωτογραφίες και γενικός ένας μικρός χαμός που διήρκεσε για αρκετά λεπτά. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι για να αποκατασταθεί η τάξη χρειάστηκε η επέμβαση των Αρχών.

Τελικά αποδείχθηκε ότι το εν λόγω κύριος δεν ήταν ο ίδιος ο Μέσι, αλλά ένας σωσίας που του έμοιαζε καταπληκτικά!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, ο σωσίας του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι Ιρανός και συνελήφθη για πρόκληση κοινωνικής αναταραχής.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν μετά την εξακρίβωση στοιχείων κρατήθηκε περαιτέρω στο τμήμα. Κάτι το οποίο προφανώς θα προέκυπτε από το κατά πόσο ο ίδιος στόχευε στο να προκαλέσει αυτή την αναστάτωση ή απλώς προκλήθηκε λόγω της ομοιότητάς του με τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Η αλήθεια είναι ότι και στο παρελθόν έχει προκαλέσει ανάλογο πρόβλημα και σε άλλα μέρη, όπως την πρωτεύουσα της χώρας του την Τεχεράνη. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες. Πάντως η ομοιότητά του με τον αληθινό Λιονέλ Μέσι, είναι αρκετά μεγάλη.

 

To Top